Pogoji uporabe

Slikovni in tekstovni material, objavljen na straneh spletne trgovine Ascaso.si, je zaščiten kot industrijska lastnina, njena vsebina pa se sme uporabljati v skladu s pogoji poslovanja. Vsaka nepooblaščena uporaba slik lahko predstavlja kršitev zakonodaje s področja avtorskih pravic, blagovnih znamk, zasebne lastnine, javnega objavljanja in predpisov in zakonov s področja komunikacij.

Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Za vas se trudimo imeti popolne in ažurne podatke/informacije o izdelkih in vam omogočiti najlažjo pot do vaše izbire. Pri nastalih napakah v spletni trgovini Ascaso.si ne dajemo garancije ali jamstva za kakršnokoli nastalo napako ali odškodnino.

Naročanje

Pri našem podjetju lahko naročate izdelke enostavno, hitro in varno. Naše izdelke si lahko doma v miru ogledate, in če vam ne ustrezajo, lahko v roku 8 dni od prejema nepoškodovan izdelek v originalni embalaži vrnete na svoje stroške, po pošti na naš naslov: ESPRESSO Gvido Hauptman s.p., Ob jezgonu 32, Razvanje, 2103 Maribor. Po preteku tega časa vračilo ni več možno.

Vaša spletna naročila sprejemamo neprekinjeno 24h/dan in 7dni/teden. Vsa naročila oddana do 15. ure bodo (če so izdelki na zalogi) odpremljena oz. dostavljena v roku 2-5 delovnih dni. Za blago naročeno po tem času se enak rok prestavi na naslednji delovni dan, potrudili pa se bomo čimprej sprejeti vaša naročila in vam poslati naročeno blago. Če blaga ni na zalogi, se lahko čas dostave podaljša. V tem primeru vas bomo obvestili in uskladili vaše želje in možne termine. V primeru elektronskega naročevanja, oz. pisnega naročila, se zavezujemo, da bomo vaše naročilo potrdili v najkrajšem možnem času in vam poslali željen izdelek. V kolikor pa naročila ne potrdimo v naslednjih treh dneh, nas lahko o tem obvestite na naš telefon (040 507 075).

V primeru, da vaše naročilo vsebuje vsaj 1 kos kavnega aparata, stroške poštnine oz. dostave znotraj Slovenije krijemo mi.

V primeru, da naročenega blaga ne prevzamete ali napačno navedete svoj naslov za dostavo, ste nam dolžni povrniti stroške, ki so pri tem nastali (administrativni stroški, stroški pakiranja in pošiljanja ter vračila blaga).

Reklamacije in vračilo blaga

Kupec je dolžan ob sprejemu naročenega blaga preveriti kvaliteto in količino blaga, ter nas obvestiti o morebitnih reklamacijah. Naše podjetje odgovarja za stvarne napake kupljenih izdelkov v naši spletni trgovini. Potrošnik ima pravico do odstopa od pogodbe v skladu s 43. členom zakona o varstvu potrošnikov.

Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko nepoškodovanega in v original embalaži, s priloženim računom (ki ga dobite skupaj z izdelkom), v roku 8 dni od prejema izdelka brez navajanja razlogov vrnete (pošljite po pošti) in zahtevate vrnitev vplačanih zneskov. Zavezujemo se, da vam bomo najkasneje v 15 dneh od prejema vašega sporočila, da odstopate od pogodbe, vrnili vaš denar. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (poštnina). Denar v vrednosti vrnjenih izdelkov vam vrnemo na vaš transakcijski račun ali s poštno nakaznico.

Kupec sporoči reklamacijo na e-naslov: info@ascaso.si

Pri vračilu je obvezno priložiti originalni račun.

Vse reklamacije sprejemamo v skladu z zakonskim rokom.
Na naslov : ESPRESSO Gvido Hauptman s.p., Ob jezgonu 32, Razvanje, 2103 Maribor

Vse informacije, podane v pogojih uporabe spletne trgovine, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, prav tako lahko brez predhodnega obvestila spreminjamo te pogoje.

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s SPLOŠNIMI POGOJI SODELOVANJA, nas o tem obvestite na naš e-naslov: info@ascaso.si